PRISUSTVO REPUBLIKE TURSKE KAO ZEMLJE PARTNERA NA SAJMU ZEPS

Istanbulska privredna komora i Willdich Business Centar sa zadovoljstvom najavljuje prisustvo Republike Turske kao zemlje partnera na sajmu ZEPS 2024, koji će se održati od 1. do 5. oktobra 2024. godine u Zenici.
 
Ovo 30. jubilarno izdanje sajma pruža jedinstvenu priliku za jačanje poslovnih veza između Bosne i Hercegovine i Republike Turske. Na nacionalnom štandu Republike Turske, koji organizuje Istanbulska privredna komora, prisutni će moći ostvariti kontakte s vodećim turskim kompanijama i stručnjacima iz raznih sektora, uključujući:
- Ambalaža
- Rasvjeta
- Informacione tehnologije (IT)
- Obrazovanje
- Električni kućanski aparati
- Prehrambena industrija
- Konfekcija
- Suveniri
- Građevinarstvo
- Kancelarijski materijal
- Namještaj
- Industrija
- Svemirska industrija
- TOGG – Turski globalni brend mobilnosti i električna vozila
Pozivamo sve kompanije iz Bosne i Hercegovine koje posluju u ovim sektorima da se prijave za organizovane sastanke sa turskim poslovnim liderima i predstavnicima Istanbulske privredne komore. Ovaj sajam predstavlja izvrsnu priliku za istraživanje mogućnosti za saradnju, razmjenu iskustava i razvoj zajedničkih projekata.
 
Prijava:
Kompanije zainteresovane za učešće mogu poslati prijave putem e-mail adrese: samir.vildic@willdich.ba ili kontaktirati na broj telefona: +387 60 339 56 86.
*Napominjemo da je za sve prijavljene kompanije koje imaju zakazan sastanak učešće na sajmu besplatno.