POZIV ZA UČEŠĆE U PROGRAMU ZA MLADE POSLOVNE LJUDE

Zenica, 24.11.2023

Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona u saradnji sa Kongresom Bošnjaka Sjeverne Amerike iz Sjedinjenih Američkih Država organizira Program "Podrška mladima u pripremama za traženje posla".

Program se realizira u saradnji sa istaknutim institucijama i organizacijama sa područja Zeničko-dobojskog kantona.

Pozivamo mlade na završnim godinama studija, apsolvente, kao i nezaposlene osobe sa završenom VSS da uzmu učešće u ovom programu, te da se upoznaju sa karijernom putanjom, izradom konkurentnog CV-a i preporukama za kvalitetnu pripremu i vođenje razgovora za posao (bh i američka iskustva).

Program će se realizirati kroz dvije višesatne sesije koje će održati dva dana za redom, tačnije 29. i 30.11.2023. godine, u trajanju četiri do pet sati (okvirno od 11:00-16:00 sati, oba dana). Detaljna agenda će se naknadno dostaviti svim učesnicima.

Broj mjesta u programu je ograničen, te pozivamo sve zainteresovane da se prijave najkasnije do 27.11.2023. godine, do 12:00 sati kako bismo na vrijeme mogli početi sa aktivnostima na realizaciji programa.

Molimo Vas da popunite Prijavni upitnik u prilogu, te da ga pošaljete na e-mail: pkzedo@bih.net.ba ili njusufhodzic@pkzedo.ba

Za sve dodatne informacije oko programa i prijave obratite se na kontakt podatke u nastavku:

Nedžad Jusufhodžić

U prilogu Vam donosimo više informacija o programu i njegovoj realizaciji.

PRILOG 1 - Prijavni upitnik

PRILOG 2 - Program

PRILOG 3 - Agenda