OGLAS ZA IZNAJMLJIVANJE POSLOVNIH PROSTORA

Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona, sa sjedištem u Zenici, u ulici Mehmedalije Tarabara broj 15, u najužem centru grada, i njegovom poslovnom i administrativnom sjedištu, posjeduje veći broj slobodnih, vlastitih poslovnih prostora, koji se nalaze u zgradi Komore, te se isti daju u zakup na duži vremenski period.

Iznajmljuju se slijedeći poslovni prostori:

  1. Poslovni prostor površine 88,60m2 (II sprat);
  2. Poslovni prostor površine 12,00m2 (III sprat);

Poslovni prostori se sastoje od kancelarijskog prostora, hodnika, toaletnog prostora i mogu se koristiti kao fizički odvojene cjeline, sa mogućnošću upotrebe lifta. Poslovni prostori se mogu koristiti za različite namjene poslovnih subjekata, shodno njihovim potrebama.

Pored toga, korisnicima poslovnog prostora je na raspolaganju, po potrebi, upotreba manje i veće konferencijske sale, kafe kuhinje, kao i upotreba drugih pomoćnih prostorija.

Zainteresirani za iznajmljivanje navedenih poslovnih prostora, sve dodatne informacije mogu dobiti u sjedištu Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona, u Zenici, ulica Mehmedalije Tarabara broj 15, putem maila: pkzedo@bih.net.ba , ili putem telefona: 032/465-851 i 032/465-855.