Okrugli sto: "Komora u digitalnom dobu"

Banja Luka, 05.12.2022. godine

U okviru manifestacije "Dani Komore" koju je organizovala Privredna komora RS - Područna privredna komora Banja Luka, povodom 120 godina postojanja i rada Područne privredne komore, u Banja Luci je održan okrugli sto na temu: "Komora u digitalnom dobu".

U razgovoru za okruglim stolom učestvovali su i predstavnici privrednih komora iz Srbije i Bosne i Hercegovine, odnosno i predstavnici Privredne komore ZDK, a na poziv Područne privredne komore Banja Luka, te predstavnici lokalnih i entitetskih organa uprave, privrednih društava iz oblasti IKT-a i drugih djelatnosti, predstavnici akademske zajednice, kao i predstavnici lokalne uprave i agencija za razvoj, te drugih institucija.

Razmjenjena su znanja i iskustva po pitanjima i u vezi sa iskustvima svih učesnika koje su stekli kroz akcije realizovane u oblasti digitalizacije usluga i poslovanja i programa podrške koji su provedeni u ovoj oblasti.

Konstruktivna i stručna diskusija rezultirati će konkretnim zaključcima koji će predstavljati osnovu za programske ciljeve komora u njihovom radu, u narednim godinama, a s ciljem njihovog efikasnog djelovanja u doba digitalizacije.