Poziv na prezentaciju Javnog poziva podrške razvoju inovacija i poduzetništva u BiH - BH Techlab - BH Telecom.

Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona obavještava,

BH Telecom, sa partnerima Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta i Privrednom/Gospodarskom komorom FBIH, Vas poziva na prezentaciju Javnog poziva podrške razvoju inovacija i poduzetništva u BiH putem BH TechLab platforme BH Telecoma.

Prezentacija će se održati u srijedu, 16.11.2022. godine s početkom u 12:00 sati, u zgradi Vlade Federacije BiH u Sarajevu (zgrada Energoinvesta), na adresi Hamdije Čemerlića 2 , Sarajevo. 

Na prezentaciji će biti predstavljen Javni poziv i BH TechLab platforma, najpopularnija platforma u Bosni i Hercegovini za podršku ICT startup ideja. 

Kroz razgovor sa učesnicima, u interaktivnoj diskusiji, približit ćemo vam sve što do sada niste znali o start up sceni u BiH, te kako doći do sredstava za investiranje koje je BH Telecom osigurao kroz BH TechLab platformu.

BH TechLab nudi brzo investiranje sa ukupnim fondom od 2.000.000 KM koji će se raspoređivati u skladu sa dinamikom prijava koje budu imale pozitivnu ocjenu. 

Startup treba biti mlađi od 3 godine i registrovan kao privredno društvo na teritoriji BiH. 

Javni poziv je otvoren do 31.12.2022. godine.  

Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je da prisustvo prijavite najkasnije do 14.11.2022. godine do 12h putem linka:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpRCIUP3RM6hcaw4W9FyWFoLlUQLbjhgTK_Ht-mMMMMktgpw/viewform