Informacija o održavanju MIPS GRAND EXPO, Hrvatska, Zagreb, 24. - 27. 05. 2023.

Poštovani, 

Privredna komora ZE-DO kantona vas obavještava da će

u Hrvatskoj, u Zagrebu, u periodu od (22., 23.) 24. do 27. 05. 2023. godine, na Zagrebačkom velesajmu i u drugim prostorima, biti održan jedinstven MEĐUNARODNI INDUSTRIJSKI PROLJETNI SAJAM „GRAND EXPO“. 

Glavni popratni događaj će biti „HRVATSKO-UKRAJINSKI INVESTICIJSKI SAJAM“. Teme MIPS GRAND EXPO obuhvataju 34 gospodarske oblasti, od graditeljstva i energetike, do digitalizacije i komunalnih usluga (raspoređenih u 8 specijaliziranih izložbi), te posebnu BURZU RADA, B2B susrete, čak 12 poslovnih konferencija i gospodarskih foruma itd (više vidjeti u dokumentu u privitku i putem poveznica na dokumente - dolje). 

MIPS GRAND EXPO je jedinstven po svome konceptu i planiranom bogatom programu – u okviru kojeg će u 2 + 4 dana biti realizirano više od 60 programskih sadržaja poslovno-stručnog i društvenog karaktera. Zbog toga je MIPS GRAND EXPO – više od sajma, zbog toga je jedinstven i zbog toga će MIPS GRAND EXPO biti jedan od najkvalitetnijih gospodarskih izložbi u srednjoj i jugoistočnoj Europi u 2023. godini. 

MIPS GRAND EXPO je projiciran za sudjelovanje 380 kompanija, institucija, asocijacija i organizacija, a organizatori poduzimaju opsežne aktivnosti u cilju dovođenja i prihvaćanja čak 80.000 posjetitelja iz više zemalja (od kojih 30.000 stručnih).

Sudionici - izlagači na MIPS GRAND EXPO su svi subjekti koje po svojoj djelatnosti, stvaralaštvu i djelovanju pripadaju tematskim oblastima Sajma i to: velike kompanije – s fokusom na proizvodne; srednji i mali poduzetnici; obrtnici; potencijalni investitori, banke i druge financijske institucije; osiguravateljska društva; poslovne asocijacije; znanstveno-obrazovne institucije; lokalne i regionalne zajednice; razvojne i razne druge državne agencije; resorna ministarstva; asocijacije inženjera; asocijacije iz tematskih oblasti Sajma; mediji specijalizirani za tematske oblasti Sajma; pružatelji poslovnih usluga, marketing agencije, tiskare, mediji; drugi zainteresirani iz tematskih oblasti Sajma...

Više o MIPS GRAND EXPO možete doznati iz detaljnog dokumenta „GRAND EXPO – Saznajte više“ OVDJE.

Program/agendu MIPS GRAND EXPO možete vidjeti OVDJE.

Više informacija o MIPS GRAND EXPO možete vidjeti na službenoj web stranici www.promo-perspektive.com ili dobiti dostavljanjem upita na e adresu: grandexpo@promo-perspektive.com