PRIVREDNA KOMORA ZENIČKO-DOBOJSKOG KANTONA OGLAŠAVA

OGLAS ZA IZNAJMLJIVANJE POSLOVNE SALE KOMORE 

Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona, sa sjedištem u Zenici, u ulici Mehmedalije Tarabara broj 15, u najužem centru grada, iznajmljuje poslovnu salu Komore, prikladnu za svrhu organiziranja seminara, edukacija i sastanaka.

Sala Komore se nalazi u zgradi Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona, IV sprat, na adresi Mehmedalije Tarabara broj 15, u administrativnom i poslovnom centru grada Zenice. Sala Komore ima kapacitet od cca 100 sjedećih mjesta, a kapacitet je moguće u slučaju potrebe i proširiti. Sala Komore je opremljena savremenom tehnologijom (wifi internet, smart board, laptop, projektor, klima uređaji, itd.) i idealna je za organiziranje seminara, edukacija i sastanaka. Uz salu Komore se nalaze muški i ženski toalet. Pristup poslovnoj sali Komore je moguć putem stepeništa i putem lifta. Također, uz poslovnu salu Komore, moguće je korištenje i drugih pratećih prostorija koje se nalaze na IV spratu zgrade Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona (kafe kuhinja, garderoba, itd.). Po potrebi, moguće je i organizovanje kafe i pića osvježenja, kao i organizacija ručka.

Cijena iznajmljivanja poslovne sale Komore je po dogovoru.

Zainteresirani za iznajmljivanje poslovne sale Komore, sve dodatne informacije mogu dobiti u sjedištu Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona, u Zenici, ulica Mehmedalije Tarabara broj 15, putem maila: pkzedo@bih.net.ba ili putem telefona: 032/465-851 i 032/465-857.

Sa1

Sa2

Sa3

Sa4

Sa5

OGLAS ZA PRODAJU KONFERENCIJSKIH STOLICA

Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona, sa sjedištem u Zenici, u ulici Mehmedalije Tarabara broj 15, prodaje veći broj korištenih/rabljenih konferencijskih stolica. Stolice su u upotrebnom stanju i mogu se koristiti za svrhu organiziranja seminara, edukacija i sastanaka.

Korištene/rabljene konferencijske stolice, njih cca 50 komada, se nalaze u zgradi Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona, IV sprat, na adresi Mehmedalije Tarabara broj 15, u administrativnom i poslovnom centru grada Zenice.

Prodaja se vrši zbog prethodne nabavke novih stolica.

Cijena prodaje korištenih/rabljenih konferencijskih stolica je po dogovoru.

Zainteresirani sve dodatne informacije mogu dobiti u sjedištu Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona, u Zenici, ulica Mehmedalije Tarabara broj 15, putem maila: pkzedo@bih.net.ba ili putem telefona: 032/465-851 i 032/465-857.

IMG_20220104_140138_1

IMG_20220104_140148
IMG_20220104_140116