Poziv na webinar “Energijska efikasnost i upravljanje energijom u industrijskim preduzećima”

Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona prenosi i obavještava da  Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH, Konrad Adenauer Stiftung i Centar za energiju, okoliš i resurse (CENER 21) pozivaju na webinar “Energijska efikasnost i upravljanje energijom u industrijskim preduzećima”, koji će biti održan putem Zoom online platforme 13.12.2021. godine.

Poboljšanje energijske efikasnosti (EE), te uspostava sistema upravljanja energijom predstavljaju ključne alate za unapređenje konkurentnosti preduzeća na zahtjevnom međunarodnom tržištu, posebno u vremenu kriza. Za postizanje ovog cilja neophodno je vršiti stalnu edukaciju kadrova na svim nivoima koji su i pokretači razvoja.

Ciljna grupa webinara su: predstavnici velikih, malih i srednjih industrijskih preduzeća i ostalih velikih potrošača energije u Bosni i Hercegovini koji su uključeni u projekte upravljanja energijom i energijske efikasnosti na direktan ili indirektan način.

Učešće na webinaru je besplatno.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 09.12.2021. godine do 16:00. Nakon izvršene prijave, pristupni link će biti dostavljen svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.