Poziv na besplatnu edukaciju i predstavljanje projekta

Privredna/Gospodarska komora FBiH poziva žene iz svijeta biznisa i poduzetnice na zvanično predstavljanje projekta “B2B platforma za online poslovne susrete i umrežavanje poduzetnica i žena u biznisu”, te besplatnu edukaciju na temu “Digitalni marketing u poslovanju malih i srednjih preduzeća”, koja će biti upriličena 18 i 19.11.2021. u hotelu Austria & Bosna, Ilidža.


U saradnji s Gender Centrom Vlade FBIH, Privredna/Gospodarska komora FBIH izradila je jedinstvenu B2B platformu koja omogućava besplatno online predstavljanje biznisa poduzetnica i uspješnih žena iz svijeta biznisa, njihovu veću vidljivost, ali prije svega platformu koja omogućava njihovo online umrežavanje - komuniciranje i online sastanke, a što je od krucijalnog značaja u osnaživanju žena.


U cilju što boljeg usvajanja znanja o primjeni alata za online poslovanje organizovana će biti i besplatna edukacija na temu “Digitalni marketing u poslovanju malih i srednjih preduzeća”.


Troškovi smještaja i hrane su obezbjeđeni.


Obzirom na ograničen broj prijava i epidemiološke mjere, molimo sve zainteresirane da svoje prijave koje će sadržavati : ime i prezime, kontakt broj, email, mjesto, biznis kojim se bavite, te razlog prijave, pošalju na email adresu a.karahasan@kfbih.com najkasnije do ponedjeljka, 15.11.2021.


Za sva dodatna pitanja i informacije na raspolaganju je Anela Karahasan, Koordinatorica programa za ekonomsko osnaživanje žena na kontakt broju: +38733 566 333 ili email: a.karahasan@kfbih.com.

U prilogu poziva je agenda.