FMRPiO-Javni natječaj za odabir korisnika grant sredstava tekućeg transfera za projekt „Digitalna transformacija MSP-a

Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona u saradnji sa Privrednom/Gospodarskom komorom Federacije BiH, obavještava privredne subjekte, da je Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta objavilo Javni natječaj za odabir korisnika grant sredstava tekućeg transfera za projekt „Digitalna transformacija MSP-a" za 2021. godinu.

Pravo učešća na Javnom natječaju imaju subjekti malog gospodarstva definirani po Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva Federacije BiH („Službene novine Federacije BiH" br.19/06 i 25/09) i Zakonu o obrtu i srodnim djelatnostima („Službene novine Federacije BiH" broj 75/21), koji imaju sjedište na području Federacije BiH, imaju minimalno deset (10) zaposlenih na neodređeno vrijeme i koji posluju najmanje godinu dana. Poseban fokus je na mladim i ženama.

Minimalan iznos grant sredstava koji se može dodijeliti po jednom projektu iznosi 10.000 KM, a maksimalan iznosi 20.000 KM. 

Poticajna grant sredstava usmjerena su za realizaciju projekata MSP-a u cilju jačanja konkurentnosti i rasta MSP-a kroz provedbu mjera podrške za digitalnu transformaciju malih i srednjih poduzeća i jačanja otpornosti MSP-a na krizu izazvanu COVID-19.

Rok za predaju projekta je 26.11.2021.godine. 

Više informacija dostupno je na linku http://www.kfbih.com/javni-natjecaj-za-odabir-korisnika-grant-sredstava-tekuceg-transfera-za-projekt--digitalna-transform