Obuka/trening o korištenju IKT-a u malim i srednjim preduzećima u BiH

Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona vas obavještava, da u ime Japanske agencije za međunarodnu suradnju (JICA), Balkanski ured, vas poziva na dvodnevni trening o korištenju IKT-a u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini, koji provode Westport Consulting i SERDA, a koji će se održati 16. – 17.06.2021. godine sa početkom u 10:30h, u Hotelu Dubrovnik, Zenica

Glavni cilj dvodnevne obuke je razmjena rezultata istraživanja među malim i srednjim preduzećima u različitim sektorima u Bosni i Hercegovini. Tokom obuke, polaznici će imati priliku da se upoznaju sa rezultatima ankete i daju svoje mišljenje u vezi sa razvojem buduće podrške malim i srednjim preduzećima u upotrebi IKT-a, da se upoznaju sa različitim IKT alatima, njihovim prednostima, troškovima i najboljim praksama upotrebe IKT u različitim malim i srednjim preduzećima. 

Link za prijavu: https://forms.gle/9CNiZREiHuSWHD3i6

Zbog postojećih ograničenja izazvanih COVID-19, broj sudionika ograničen je na 20. Stoga će u idealnom slučaju biti prihvaćeno maksimalno dva sudionika po MSP. Molimo Vas da za grupni rad obezbijedite lične laptope. 

Napomena: predavanja će istovremeno biti dostupna online. 

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati broj: +387 33 550 430 ili putem e-maila: info@westport.ba.

WS2_INVITATION LETTER-use of ICT in SMEs_final_BHS pdf