VTK BiH - webinar „Mogućnosti implementacije i finansiranja projekata energijske efikasnosti i obnovljivih izvora energije u industriji“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira webinar „Mogućnosti implementacije i finansiranja projekata energijske efikasnosti i obnovljivih izvora energije u industriji“ koji će  biti održan, na Zoom online platformi,  4.5. i 5.5.2021. godine.         

Webinar ima za cilj da omogući polaznicima uvid u mogućnosti implementacije i finansiranja projekata energijske efikasnosti i obnovljivih izvora energije u preduzećima i industriji, ali i javnom sektoru. Pored toga, polaznici će biti upoznati sa mogućnostima apliciranja na bespovratna  sredstva domaćih i međunarodnih organizacija. U toku webinara, polaznici će imati priliku da se upoznaju sa primjerima dobre prakse i iskustvima iz Bosne i Hercegovine u pogledu primjene mjera energijske efikasnosti, ali i obnovljivih izvora energije kao što su izgradnja fotonaponskih sistema za vlastitu proizvodnju i potrošnju električne energije. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 200,00 KM+PDV, za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10 %, a za 4 i više učesnika iz iste organizacije odobren je popust od 15 %. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa webinara.  

Ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 29.04.2021. godine do 16:00.  Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefone: 033/566-201 i 033/566-200.