POZIV ZA UČEŠĆE NA INFO SESIJAMA

Informacija o održavanju online info sesija povodom objave 6. javnog poziv za dostavu projektnih prijedloga za korištenje sredstava Challenge fonda

Kao što smo vas već obavijestili, 12.01.2021. objavlјen je 6. javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za korištenje sredstava Challenge fonda. Bespovratna sredstva mogu koristiti registrovani privredni subjekti sa područja Bosne i Hercegovine i Švedske. Javni poziv otvoren je do 12. 02.2021. godine do 16:00 sati.

U cilјu što bolјe informisanosti privrednih subjekata u BiH o mogućnostima za korištenje ovih sredstava, a uvažavajući aktuelnu epidemiološku situaciju, projektni tim organizovaće online info sesije na kojima će predstaviti sve detalјe javnog poziva. 

Online info sesije biće održane u slјedećim terminima: 

  1. januara 2021. u 11:00 sati
  2. januara 2021. u 10:00 sati i 13:00 sati
  3. januara 2021. u 12:00 sati

Zainteresovani privredni subjekti treba da se prijave za učešće na online info sesijama putem ovog linka ili skeniranjem QR koda na dnu stranice, najkasnije dan prije održavanja info sesije. Nakon toga, organizator će putem e-maila poslati pristupne podatke za učešće na online info sesiji. 

Challenge fond uspostavljen je u okviru projekta Challenge to Change koji finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju /Sida/, a provode ga Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Razvojna agencija Republike Srpske. Partner u projektu je i region Ostergotland, Istočna Švedska.