Poziv na webinar „Mogućnost povezivanja firmi iz Švicarske i Bosne i Hercegovine“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji sa organizacijom i-dijaspora u okviru projekta i-platform/Dijaspora za razvoj Bosne i Hercegovine organizira webinar na temu „Mogućnost povezivanja firmi iz Švicarske i Bosne i Hercegovine“, koji će se održati u srijedu, 02.09.2020. godine, s početkom u 13:00 sati putem Zoom platforme.

Cilj webinara je prenijeti iskustva o važnosti i mogućnostima povezivanja i suradnje kompanija iz Bosne i Hercegovine i Švicarske. Webinar će trajati cca. 60 minuta. Predavač na webinaru je dr. Elvis Mujagić, suosnivač kompanije Innentech GmbH, koja je inovativni provajder tehnologija koji omogućuju kompanijama oblikovanje održivog razvoja i rasta.

Učešće na webinaru je besplatno za sve predstavnike poslovne zajednice i uposlenike bh. kompanija koji izvrše prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca.

Broj mjesta je ograničen na prvih 100 prijavljenih polaznika, zbog čega se preporučuje blagovremena prijava učešća.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je utorak, 01.09.2020. godine do 14:00 sati.

Kontakt osoba za sve dodatne informacije u vezi sa webinarom je g. Mirza Konjo, saradnik za edukaciju u Vanjskotrgovinskoj komori BiH (mirza.konjo@komorabih.ba ili 033/566-204).

Pozivno pismo