Poziv na online B2B susrete “Qatar Matchmaking Event”

Razvojna  banka  Katara u saradnji sa Ministarstvom trgovine i industrije Države Katar u okviru Evropske preduzetničke mreže, a u suorganizaciji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine (kao koordinatorom EEN Mreže FBiH), organizuju online poslovne susrete “Qatar Matchmaking Event” koji će se održati 7. jula 2020. godine.

Cilj poslovnih online susreta je okupljanje vrhunskih kompanija, distributera i preduzeća iz svijeta, u svrhu razvijanja poslovnog partnerstva sa kompanijama iz Katara i dobivanja saznanja o proizvodnim mogućnostima Katara. To se, prije svega, odnosi na kompanije iz sektora građevinarstva i industrije građevinskog materijala i plastike.

Događaj će omogućiti kompanijama da stupe u kontakt sa potencijalnim dobavljačima, distributerima, partnerima za zajedničko ulaganje i predstavnicima vlasti, čime se ostavaruje direktna veza između poslovnih i industrijskih zajednica Katara.

Učešće na online B2B susretima je besplatno.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovim online B2B susretima potrebno je da se registrujete na linku: https://made-in-qatar-2020.b2match.io/signup.

Više informacija o samom događaju možete pronaći putem web stranice: https://made-in-qatar-2020.b2match.io.

Napomena: Prilikom registracije potrebno je odabrati ispravnu vremensku zonu.

Za eventualna pitanja, kontakt osoba u Vanjskotrgovinskoj/Spoljnotrgovinskoj komori BiH je Mersiha Selmanović (e-mail: mersiha.selmanovic@komorabih.ba; tel: 033/566-242).