Poziv na besplatni webinar - Primjena Zakona o zaštiti osobnih podataka; 8.-10.06.2020.

Vanjskotrgovinska komora BiH i Agencija za državnu službu BiH pozivaju zainteresirane uposlenike bh. kompanija i državne službenike na trodnevni webinar na temu „Primjena Zakona o zaštiti osobnih podataka“, koji će se održati od 8. – 10.06.2020. godine od 11:00 do 12:30 sati. Predavač na webinaru je Muhamed Mujakić. Učešće na webinaru je besplatno za uposlenike bh. kompanija i predstavnike poslovne zajednice, koji popune online prijavni obrazac, najkasnije do petka, 05.06.2020. godine do 14:00 sati. 

Webinar će biti održan preko Adobe Connect platforme. Za pristup webinaru preko PC/laptop računara nije obavezan, ali se preporučuje download Adobe Connect aplikacije zbog boljeg kvaliteta prijenosa audio i video sadržaja. Svim prijavljenim polaznicima će na dan održavanja webinara biti dostavljen link za pristup webinaru i uputstvo za preuzimanje Adobe Connect aplikacije. Korisnicima mobilnih telefona i tableta se preporučuje da prije webinara izvrše download (besplatne) Adobe Connect aplikacije na Google Play i App Store-u.

Sve dodatne informacije o predavaču, sadržaju i cilju webinara i očekivanim ishodima, možete pronaći u Pozivnom pismu

Napomena/Molba: S obzirom da je iz tehničkih razloga broj učesnika na webinaru ograničen na prvih 100 prijavljenih učesnika, ljubazno molimo prijavljene učesnike da svoje vrijeme i obaveze prilagode predviđenom programu za održavanje webinara, te da prijavu izvrše samo ukoliko su u mogućnosti prisustvovati webinaru. Unaprijed Vam se zahvaljujemo na razumijevanju.