Poziv na besplatni webinar - Krizno komuniciranje; 18.-20.05.2020.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i Agencija za državnu službu Bosne i Hercegovine pozivaju zainteresirane uposlenike bh. kompanija i državne službenike na trodnevni webinar na temu „Krizno komuniciranje“, koji će se održati od 18. – 20.05.2020. godine od 11:00 do 12:30 sati. Predavač na webinaru je Vedran Peršić. Učešće na webinaru je besplatno za uposlenike bh. kompanija i predstavnike poslovne zajednice, koji popune online prijavni obrazac, najkasnije do petka, 15.05.2020. godine do 16:00 sati. 

Napomena/Molba: S obzirom da je iz tehničkih razloga broj učesnika na webinaru ograničen na prvih 100 prijavljenih učesnika, ljubazno molimo prijavljene učesnike da svoje vrijeme i obaveze prilagode predviđenom programu za održavanje webinara, te da prijavu izvrše samo ukoliko su u mogućnosti prisustvovati webinaru. Unaprijed Vam se zahvaljujemo na razumijevanju. 

Webinar će biti održan preko Adobe Connect platforme. Za pristup webinaru preko PC/laptop računara nije obavezan, ali se preporučuje download Adobe Connect aplikacije zbog boljeg kvaliteta prijenosa audio i video sadržaja. Svim prijavljenim polaznicima će na dan održavanja webinara biti dostavljen link za pristup webinaru i uputstvo za preuzimanje Adobe Connect aplikacije. Korisnicima mobilnih telefona i tableta se preporučuje da prije webinara izvrše download (besplatne) Adobe Connect aplikacije na Google Play i App Store-u. Sve dodatne informacije o predavaču, sadržaju i cilju webinara i očekivanim ishodima, možete pronaći u Pozivnom pismu.

Kontakt:

Mirza Konjo

Stručni saradnik za edukaciju | Project manager
Sektor za edukaciju | Department for Education

T:+387 33 566 204 | F+ 387 33 214 292

Emirza.konjo@komorabih.ba | Whttp://www.komorabih.ba

A: Branislava Đurđeva 10, 71000 Sarajevo BiH