Poziv na seminar_webinar Skola javnih nabavki

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine Vas poziva na seminar/webinar “Škola javnih nabavki“ koji se planira održati 01.02. i 02.02.2021. godine.   

Škola javnih nabavki je dvodnevni edukativni događaj posvećen problematici javnih nabavki, a namjenjena je ponuđačima i ugovornim organima, kao i onima koji su profesionalno zainteresirani za ovu problematiku. 

Kotizacija za učešće na edukaciji iznosi 250,00 KM+PDV, a za 2 i više polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa seminara odnosno webinara. Više informacija o seminaru/webinaru možete pronaći u pozivu . 

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće u Školi javnih nabavki, prilikom popunjavanja MailScanner has detected definite fraud in the website at "forms.gle". Do not trust this website: online prijavnog obrasca u rubrici „ime i prezime“, pored imena i prezimena, naznačite da li se prijavljujete na seminar (učionica) ili webinar (online). Ukoliko se prijavljujete na seminar, potrebno je voditi računa o svim propisanim preventivnim epidemiološkim mjerama poput nošenja zaštitnih maski, neophodne socijalne distance i sl. MailScanner has detected definite fraud in the website at "forms.gle". Do not trust this website: Online prijavni obrazac je potrebno ispuniti najkasnije 26.01.2021. godine do 12:00. Neposredno prije početka edukacije učesnici, koji učestvuju na webinaru, će dobiti pristupni link. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.