Bisnode podrška privredi Bosne i Hercegovine

Bisnode, kao najveća evropska analitičko-bonitetna kuća, koja posluje u 19 zemalja Evrope, i strateški je partner američke bonitetne kuće Dun&Bredstreet, što omogućava pristup do poslovnih informacija iz 220 zemalja svijeta, želi pružiti potrebne informacije o biznisu na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou, u najbržem mogućem roku, kao podrška privredi zemalja u kojima djeluje.

Bisnode je pripremio besplatan pristup mobilnom rješenju Bisnode Mobile, za pregled poslovanja kompanija regije (Slovenija, Hrvatska, BiH i Srbija) kao i Bisnode SOS Assistence, koji pruža brze i jasne odgovore o stanju poslovanja vaših postojećih poslovnih partnera i pomaže pri pronalasku novih lokalno, regionalno i globalno.

Iz Bisnode vjeruju da će na taj način podržati opstanak kompanija u ovom trenutku, omogućiti ublažavanje posljedice krize i pripremiti privredu da lakše uspostaviti redovan procesa rada, kad za to dođe vrijeme.

U prilogu su informacije za obje verzije podrške, a dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem e-maila na adresu info.ba@bisnode.com.

Bisnode podrška privredi BiH