O b j a v lj u j e m o

Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona, sa sjedištem u Zenici, u ulici Mehmedalije Tarabara broj 15, u najužem centru grada, i njegovom poslovnom i administrativnom sjedištu, posjeduje slobodan, vlastiti poslovni prostor, koji se nalazi u zgradi Komore, na prizemlju, površine cca 150,00 m2, a sastoji se od šalter sale, kancelarijskog prostora, hodnika, toaletnog prostora i fizički je odvojena cjelina (bivša poslovnica Raiffeisen banke). Navedeni poslovni prostor se može koristiti i kao dva fizički odvojena poslovna prostora.  

Također, Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona, posjeduje i slobodan, vlastiti poslovni prostor, koji se nalazi u zgradi Komore, II sprat, površine cca 80 m2, a sastoji se od kancelarijskog prostora, hodnika, toaletnog prostora i fizički je odvojena cjelina, sa mogućnošću upotrebe lifta. 

Pored toga, korisnicima poslovnog prostora je na raspolaganju, po potrebi, upotreba manje i veće konferencijske sale, kafe kuhinje, kao i upotreba drugih pomoćnih prostorija.

Zainteresirani za iznajmljivanje navedenih poslovnih prostora, sve dodatne informacije mogu dobiti u sjedištu Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona, u Zenici, ulica Mehmedalije Tarabara broj 15, putem maila: pkzedo@bih.net.ba, ili putem telefona: 032/465-851 i 032/465-855.