VELIKA ULAGAČKA KONFERENCIJA SUSRET INVESTITORA I INDUSTRIJE

Velika ulagačka konferencija - ZAGREB INVEST 2019, održat će se 15. aprila/travnja 2019. (ponedjeljak), hotel Westin, Kristalna dvorana (prizemlje).

Hrvatska je najmlađa članica EU-a i raspolaže značajnim poslovnim resursima koje namjerava dodatno mobilizirati u cilju postizanja viših stopa gospodarskog rasta po uzoru na razvijene članice EU-a koje su uspješne u privlačenju investitora i kreiranju pozitivne ulagačke klime. Cilj ove velike ulagačke konferencije je upravo predstavljanje investicijskog potencijala u Republici Hrvatskoj.

ZAGREB INVEST pruža ulagačima mogućnost povezivanja s lokalnim privatnim i institucionalnim partnerima, fondovima, malim/srednjim tvrtkama kao i s velikim korporacijama, regulatorima, odvjetnicima i konzultantima. Kroz interaktivna predavanja, panele i analize od strane važnih poslovnih dionika te individualne sastanke, omogućit će se neposredan kontakt tvrtki i investitora, kao i uvid u trendove na svjetskom i domaćem tržištu.

Konferencija nudi presjek dosadašnjih ulagačkih iskustava i desetine prioritetnih projekta u pripremi, koji se temelje na konkurentnim resursima, uključujući kvalificiranu radnu snagu, dobru prometnu povezanost i ohrabrujuće prognoze rasta.

Programski naglasci:
- Kako pokrenuti ulagački projekt u Hrvatskoj i kakve stope povrata se mogu očekivati?
- Koji sektori nude najbolje uvjete i prilike za održivo ulaganje?
- Kakve su cijene nekretnina, tvornica i industrijske infrastrukture?
- Pojašnjenje poreznih olakšica i poticaji za ulagače iznad 5 mil. EUR
- Tko može posredovati u pripremi ulagačkih projekata?
- Kakve su plaće, tržište radne snage, kvalifikacijska struktura i obrazovni sustav?

Posebne mogućnosti: *B2B razgovori s inozemnim investitorima / *Predstavljanje domaćih projekata

Kontakt na tel. +385 1 6329 111 ili na office@inninvest.eu