Poziv na webinar: „Naredba o ličnoj zaštitnoj opremi sa osvrtom na stavljanje na tržište zaštitnih maski“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva na webinar „Naredba o ličnoj zaštitnoj opremi sa osvrtom na stavljanje na tržište zaštitnih maski“,  koji se planira održati putem Zoom online platforme 18.11.2020. godine.

Webinar ima za cilj da informira privredne subjekte o zahtjevima Naredbe o ličnoj zaštitnoj opremi sa posebnim osvrtom na osnovne zdravstvene i sigurnosne zahtjeve za stavljanje zaštitnih maski na tržište Bosne i Hercegovine i Evropske unije.

Više informacija o webinaru možete naći u pozivu .

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 100,00 KM+PDV, a za 2 i više polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa webinara. 

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca  najkasnije do 16.11.2020. godine do 12:00.  Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacija, učesnici će dobiti link za pristup webinaru.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.