Najveći komercijalni sajam - Global Village u Dubaiju

Bosnian House Group je u potrazi za poduzetnicima iz Bosne i Hercegovine koji su zainteresovani da budu dio najvećeg komercijalnog sajma na svijetu, Global Village-u u Dubaiju

U prošle dvije sezone je Bosnia & Balkans paviljon ostvario značajan uspjeh, a to potvrđuje i činjenica da su se mnogi od izlagača koji su bili dio ovog projekta u prve dvije sezone odlučili vratiti na Global Village i ove godine. 

S obzirom na to da je Global Village prodajnog karaktera i da su cijene u prodaji višestruko veće nego na tržištu Balkana i same marže na proizvode su više u odnosu na ovdašnje tržište. Ovo je izuzetna prilika i u markentiškom smislu jer poduzetnici na licu mjesta mogu testirati interes kupaca za dalji plasman i ugovaranje saradnje za izvoz na tržište UAE. Napominjem da ovaj festival u trajanju od 5 i po mjeseci posjeti preko 7 miliona posjetilaca što samo po sebi govori o njegovom značaju. 

Kako je Balkan bogat organskom proizvodnjom, u shopovima u našem paviljonu najviše je zastupljena organska hrana, jer se to pokazalo kao vrlo tražen proizvod na tržištu UAE-a. Pored toga, izuzetan uspjeh su ostvarili poduzetnici koji se bave tekstilom i rukotvorinama raznog tipa. 

Investitor ovog projekta je Bosnian House Group iz Dubaija. Egzistiraju na Global Village-u već petu sezonu i svake godine šire naše djelovanje.

Cijena izdavanja shopa se dogovara u zavisnosti od pozicije shopa i vrste proizvoda. Sve ostale komercijalne informacije i fiksne troškove imate navedene u prezentaciji. 

Ukoliko imate dodatnih pitanja, budite slobodni da kontaktirate bilo kada, gđu Ninu Muhović

 

Nina Muhovic    Bosnian House  Business Development Manager

Bosnian House Events Management

ONE Tower by Omniyat, 2802

Business Bay, Dubai, UAE

Mobile: + 971 (0) 55 43 15 388

            + 387 (0) 61 62 77 85

Phone: + 971 (0) 4 210 9000

Fax:    + 971 (0) 4 210 9090

 

E-mail      nina.muhovic@bosnianhouse.net 

Web         www.BosnianHouse.net