Seminar na temu: „Principi restruktuiranja SME (malih i srednjih preduzeća)

Koristimo priliku da Vas pozovemo na edukaciju „Principi restruktuiranja SME (malih i srednjih preduzeća)", koju Vanjskotrgovinska komora BiH organizira u saradnji sa kompanijom BI Consulting d.o.o., a koja će se održati u Sarajevu u periodu od 10-11.04.2019. godine s početkom u 09:00 sati u prostorijama hotela Hollywood (adresa: Dr. Mustafe Pintola 23, Ilidža).
Seminar je namijenjen svim osobama iz višeg i srednjeg nivoa menadžmenta.
Predavači na seminaru su g. Alden Bajgorić, g. Samir Mešić i g. Kemal Hadžić, eksperti sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom navedene oblasti.
Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa primjenom modela za restruktuiranje na stvarnom poslovnom slučaju iz BiH.

Način prijave i kotizacija
Za učešće na edukaciji je predviđena kotizacija u iznosu od 280 KM (sa PDV-om).
U cijenu su uključena: stručna predavanja eksperata, pisani materijali koji pokrivaju program, popis sudionika seminara s podacima za daljnje kontakte, certifikat, ručak, kafa i piće za vrijeme pauze.
Popust 10% za 2 i više odnosno 15% za 3 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije.
Prijava se vrši popunjavanjem prijavnog obrasca (prilog) i dostavljanjem istog na e-mail adresu seid.hadzibajric@komorabih.ba. Broj mjesta je ograničen zbog čega se preporučuje blagovremena prijava.
Krajnji rok za dostavljanje prijava je ponedjeljak, 05.04.2019. godine.
Sve dodatne informacije u vezi seminara možete pronaći u pozivnom pismu i programu koji se nalaze u prilogu, odnosno pozivom na broj telefona 033/566-206.

Poziv_Principi_Restruktuiranja_SME_2019

Prijava_Principi_Restruktuiranja_SME_2019

Program_Principi_Restruktuiranja_SME_2019